Правила поведения при занятии анальным сексом

Ця стаття призначена для тих, хто все зважив і вирішив спробувати анальний секс. А хто ще думає, то дана інформація допоможе Вам більше розібрався в анальному сексі, зважити всі «за» та «проти», і, зрештою, зважитися на нього. Адже в нашому житті слід спробувати все.

Правило №1

Більшість партнерів лякає те, що займаючись аналом вони можуть забруднити свого партнера і цим викликати в нього негативну реакцію і відразу до себе. Так ось це легко вирішується. Перед заняттям анальним сексом слід звільнити пряму кишку природним шляхом або за допомогою клізми. І тепер не переживайте – секс у Вас буде чистим і без сторонніх запахів.

Правило №2

При анальному сексі слід використовувати презерватив. Основною причиною його використання є те, що цей отвір організму партнерки містить безліч бактерій, які можуть викликати роздратування статевого члена. Слід враховувати те, що ймовірність захворювання та передачі венеричних захворювань та ВІЛ при аналі дуже велика.

Правило №3

Під час заняття анальним сексом слід обов'язково використовувати анальні змазки. А якщо Ви боїтеся за болючі відчуття Вашої партнерки, то використовуйте змазку з анестетиками. Також, якщо знайдете – можна взяти вазелін. Бо слина в цій справі не підходить!

Правило №4

Якщо у Вашої партнерки це вперше, то найкращою позою під час заняття аналом є поза «ембріона», а Ви прилаштуйтеся ззаду. Спочатку почніть з мізинця – для розм'якшення анального отвору. Свій мізинець рясно змастіть змазкою і орієнтуйтесь на стан дівчини:
- якщо їй боляче - зупиніться і почекайте трохи, нехай звикне;
- нормально - продовжуйте.
Потім теж саме проробіть з великим пальцем. Коли ж почнете вводити член, робіть зупинку буквально кожен сантиметр. І тільки після того, як переконаєтеся, що Вашій дівчині не боляче - можете розпочинати процес, але не швидко, а повільно до звикання.
Отже, підсумуємо вище сказане. При занятті анальним сексом найголовнішим є рясне використання змазки; повільні та плавні рухи при злитті; і не забудьте про презерватив.

 

Автор: Григорій Лагшмівар